گروه مهندسی لناوا یک شرکت مهندسی نرم افزار است که کار خود را از سال 1386 آغاز کرده است. لناوا از سالها قبل خدمات فناوری اطلاعات (IT) یک شرکت بزرگ را برعهده گرفته و تیم تخصصی بزرگی را پایهگذاری کرده است.این گروه توانسته شرکت لناوا را از سال 1398 به صورت بینالمللی تأسیس کند و تا به امروز شعب آن را در سراسر دنیا گسترش دهد.
گروه مهندسی لناوا با نام تجاری Lenava Engineering Group یک شرکت بینالمللی گسترده خدمات IT است که در عرصههای مختلف فعالیت میکند. با اینکه لناوا در سال ۱۳۹۸ در ایران تأسیس شده اما در سایر کشورها همچون آمریکا و انگلستان توسعه یافته و شعبه دارد.
سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی وظیفه دارد تمام خدمات مربوط به مدیریت نمونهها و سایر اطلاعات را جهت بهبود بهرهوری و افزایش بازدهی آزمایشگاه انجام دهد. ضمنا لیمزهای متنوعی در سطح دنیا وجود دارند که هر کدام قابلیتهایی را ارائه میکنند. این سیستم کاملا اتوماتیک است و ارتباط بین اطلاعات را به خوبی پیدا میکند. آزمایشگاههای معمولی میتوانند با استفاده از LIMS سطح آزمایشگاه خود را به حرفهای ارتقا دهند تا بهتر بتوانند مشتریان خود را راضی نگه دارند؛ LIMS با دو ویژگی خود این کار را ممکن میسازد:
-
مدیریت کالیبراسیون و نگهداری تجهیزات و نمونهها (ارائه برنامه سیستماتیک نگهداری، تعمیرات و کالیبراسیون و ذخیره اطلاعات مربوط به آنها)
-
مدیریت ذخایر و انبارها (ذخیره نمونهها، گردش نمونهها، قطعات دستگاهها و مواد مصرفی و مدیریت سفارشهای مشتریان)
-
مدیریت ارتباطات و پشتیبانی (صفحه اختصاصی آزمایشگاه در اینترنت، معرفی آزمایشگاه و قابلیتهای آن، امکان ثبت درخواستها و پیگیری آزمایشها به صورت اینترنتی، امکان ارائه فاکتور در پرداختهای اینترنتی و ایجاد نظرسنجی و برقراری ارتباط با کاربران)
-
امکان شخصیسازی نرمافزار مطابق با نیازهای آزمایشگاه
-
اختصاص کد یا بارکد منحصر به فرد به نمونه
-
امکان وارد کردن اطلاعات به صورت دستی و الکترونیکی
-
مدیریت روش آزمایش (ارائه دستورهای شخصیسازی شده بر اساس نیازهای آزمایشگاه و منطبق بر هر نمونه)
1- اطلاعات رد و بدل شده در LIMS قابل تکرار، دقیق، سریع و قابل اعتمادند.
2- LIMS باعث میشود چرخه اطلاعات قابل پیگیری و سریع باشد. همچنین میتواند دسترسی به اطلاعات را محدود کند تا امنیت آنها به صورت قابل توجهی افزایش یابد.
از ویژگیهای نرمافزار لناوا لیمز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
پردازش اطلاعات در پایگاه دادهها (گردش نمونهها، تجهیزات، استانداردها و پارامترها، مشتریان، کارفرمایان، تأمینکنندگان و …)
-
مدیریت سازمانی پرسنل (ایجاد پنلهای سازمانی، تعریف نقش پرسنل و سطح دسترسی آنها به سیستم و مدیریت اطلاعات مالی آنها)
-
تضمین کیفیت محصول (ثبت و کنترل مستندات، پشتیبانی پیمانکاران و تأمینکنندگان، اقدامات پیشگیرانه، ارائه دورههای تکمیلی)
Easily Enable Gallery Slider